Τι τρέχει στην Κύπρο , Εκδηλώσεις

Λεμέσια: H μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Κύπρου επιστρέφει

Με ένα ανανεωμένο, δυναμικό και άκρως εντυπωσιακό πρόγραμμα αθλητικών εκδηλώσεων επιστρέφει η κορυφαία αθλητική διοργάνωση του Δήμου Λεμεσού «Λεμέσια 2024 by BrainRocket»

Δημοσιεύτηκε στις 06 Απριλίου 2024

Με πολύτιμο αρωγό φέτος, την BrainRocket, μια εταιρία με ηγετική παρουσία στην παροχή IT υπηρεσιών που εδρεύει στην Κύπρο, τα Λεμέσια υπόσχονται να χαρίσουν και φέτος στο κοινό θέαμα υψηλού επιπέδου και μεγάλες συγκινήσεις.

Στη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου για την εξαγγελία της επίσημης έναρξης των «Λεμεσίων by BrainRocket» ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαΐδης, ανέφερε ότι τα Λεμέσια έχουν καθιερωθεί πλέον ως η μαζικότερη αθλητική εκδήλωση στον τόπο μας, συμβάλλοντας για περισσότερο από 2 δεκαετίες, στην ενδυνάμωση του αθλητικού κινήματος. Φέτος το πρόγραμμα των «Λεμεσίων by BrainRocket» υπογράμμισε ο κ. Νικολαΐδης, περιλαμβάνει μια εντυπωσιακή αλυσίδα αθλητικών εκδηλώσεων υψηλών προδιαγραφών, οι οποίες περιέχουν πέραν του αθλητικού στοιχείου και το στίγμα του πολιτισμού, αλλά και της κοινωνικής προσφοράς.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Νεολαίας και Αθλητισμού κ. Λοΐζος Μαυρουδής εξέφρασε την ικανοποίηση του για το γεγονός, ότι ο θεσμός των Λεμεσίων έχει πλέον καθιερωθεί ως η μεγαλύτερη αθλητική γιορτή στο νησί μας, έχει αγκαλιαστεί από το κοινό, με τη συμμετοχή των πολιτών χρόνο με το χρόνο να αυξάνεται. Ο αθλητισμός ενώνει, καλλιεργεί κουλτούρα, είναι πολιτισμός και υγεία υπέδειξε ο κ. Μαυρουδής, γι΄αυτό και στόχος μας είναι οι συμπολίτες μας να τον κάνουν βίωμά τους, συμμετέχοντας στις αθλητικές δράσεις που διοργανώνει η πόλη.

Η κα Μαρίνα Βασιλείου, External Projects & CSR Manager της εταιρείας BrainRocket, η οποία είναι και ο Πλατινένιος Χορηγός των Λεμεσίων, ανέφερε ότι η BrainRocket είναι υπερήφανη που στηρίζει τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Κύπρου. Άλλωστε, όπως είπε η κυρία Βασιλείου, στο επίκεντρο του DNA και του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της BrainRocket βρίσκεται η υποστήριξη του αθλητισμού, η ανάδειξη ενός υγιεινού τρόπου ζωής αλλά και η προώθηση δράσεων της τοπικής κοινότητας που στόχο έχουν τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Στην BrainRocket ανέφερε η κυρία Βασιλείου, παροτρύνουμε τους εργαζόμενους μας, να ασχολούνται με τον αθλητισμό, να συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες, υιοθετώντας έναν υγιή τρόπο ζωής.

Στη διάρκεια των «Λεμεσίων by Brain Rocket» το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει αλλά και να συμμετάσχει, μεταξύ άλλων, σε αθλήματα όπως τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού, Τοξοβολία, το Limassol Sports Festival, το ΟΠΑΠ Limassol 3on3 Basketball, το Limassol Triathlon 2024 , το Διεθνές Τουρνουά Fudokan Shotokan Παραδοσιακό Karate, τον Deloitte Ποδηλατικό Γύρο Λεμεσού, και τον Grand Prix - 26ο Διεθνή Αγώνα Δρόμου «Μάριος Αγαθαγγέλου».

Στο πρόγραμμα των «Λεμεσίων by Brain Rocket» φέτος εντάσσονται και νέα αθλήματα όπως το 2ο Διεθνές Beach Sprint Rowing, το Heat Wave Fitness Festival, το 4χ4 Τουρνουά Ποδοσφαίρου, το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Padel και το Τουρνουά Beach Soccer

Facebook @Lemesia | Instagram @Lemesia

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close